Poljoprivredno domaćinstvo

  • ID: 60600
  • Kategorija:
  • Lokacija: Pristina
ID : 60600
Grad : Pristina
Opština : Novo Brdo
Adresa : Prekovce
Datum unosa : 11/05/2023
Cena : Po dogovoru

Detalji

Poljoprivredno domaćinstvo ukupne površine od oko 8.5 hektara. Obuhvata obradive njive, livade, pašnjake i šumu. Deo zemljišta sa obradivim površinama se nalazi pored glavnog puta. U sastavu ponude spada i rezidencijalna kuća sa tri pomoćna objekta, dvorištem i voćnjakom. Kuća ima struju, vodu i kanalizaciju. Nekretnine istaknute za prodaju su pogodne za poljoprivrednu i privrednu delatnost kao i za etno i eko-turizam. Prodaje vlasnik -pozovite za više informacija(engleski i srpski jezik). Prekovce, Novo Brdo, Kosovo Ne Shitje - Familje bujqësore me sipërfaqe të përgjithshme rreth 8.5 hektarë. Ai përfshin fusha arë, livadhe, kullota dhe pyje. Një pjesë e tokës së punueshme ndodhet pranë rrugës kryesore. Oferta përfshin edhe një shtëpi banimi me tre objekte ndihmëse, një oborr dhe një pemishte. Shtëpia ka rrymë, ujë dhe kanalizim. Pronat e theksuara për shitje janë të përshtatshme për aktivitete bujqësore dhe ekonomike si dhe për turizëm etnik dhe eko. Shitet nga pronari - ju lutemi telefononi për më shumë informacion(anglisht dhe serbisht). Prekoc, Novobërdë, Kosovë For Sale - Agricultural household with a total area of ​​about 8.5 hectares. It includes arable fields, meadows, pastures and forests. Part of the arable land is located next to the main road. The offer also includes a residential house with three auxiliary buildings, a yard and an orchard. The house has electricity, water and sewage. The properties up for sale are suitable for agricultural and economic activities as well as for ethnic and eco-tourism. For sale by the owner - please call for more information(English and Serbian language). Prekoc, Novobërdë, Kosovë

Komentari

Slični oglasi

Beograd nekretnine - Luksuzna vila Beograd

Luksuzna vila Beograd

Beograd
450,000.00 Evra
Kopaonik nekretnine - Kupujemo vikendicu na Kopaoniku

Kupujemo vikendicu na Kopaoniku

Kopaonik
Po dogovoru
Budva nekretnine - Apartman, Budva, Markovići 54 m2

Apartman, Budva, Markovići 54 m2

Budva
13,000.00 Evra
Kopaonik nekretnine - Kopaonik - plac za investitore

Kopaonik - plac za investitore

Kopaonik
Po dogovoru
Budva nekretnine - Apartman, Budva, Markovići 29 m2

Apartman, Budva, Markovići 29 m2

Budva
1,250.00 Evra
Top

Poljoprivredno domaćinstvo

  • Lokacija: Pristina
  • Kategorija: